Неверојатно лесни за подготовка, кајганите се омилено јадење за појадок. Но, ако не сте задоволни од вкусот, можеби ќе сакате да користите една состојка за покремаста текстура. Кога се прави кајгана, млекото обично се додава како состојка. Сепак, некои советуваат дека млекото всушност може да предизвика воден вкус и дека пченкарниот скроб треба да се користи за покремаста текстура. Од друга страна, некои велат дека млекото не игра значајна ...

Неверојатно лесни за правење, матените јајца се омиленото јадење за појадок. Меѓутоа, ако не сте задоволни со вкусот, можеби ќе сакате да користите една состојка за покремаста текстура. Кога се прави кајгана, обично се додава млеко како состојка. Сепак, некои советуваат дека млекото всушност може да предизвика „воден“ вкус и дека пченкарен скроб треба да се користи за покремаста текстура. Од друга страна, некои велат дека млекото не игра ...