Често избираме замрзнат зеленчук поради практичност и брзина на подготовка, но резултатот не секогаш излегува како што очекуваме. Сепак, постои едноставен и многу ефикасен начин да добиете вкусен, ароматичен и совршено сварен грашок - без премногу напор. Замрзнатиот грашок не треба претходно да се одмрзнува. Едноставно истурете го директно од кесата во тенџере. Додадете околу шест лажици путер, едно до две чешниња лук (ситно исечкани) и прстофат ...

Често избираме замрзнат зеленчук поради практичност и брзина на подготовка, но резултатот не секогаш излегува како што очекуваме. Сепак, постои едноставен и многу ефикасен начин да добиете вкусен, ароматичен и совршено сварен грашок – без премногу напор.Замрзнатиот грашок не треба прво да се одмрзнува. Едноставно истурете го директно од кесичката во тенџере. Додадете околу шест лажици путер, едно до две чешниња лук (ситно исечкани) и прстофат ...

Често избираме замрзнат зеленчук поради практичност и брзина на подготовка, но резултатот не секогаш излегува како што очекуваме. Сепак, постои едноставен и многу ефикасен начин да добиете вкусен, ароматичен и совршено сварен грашок – без премногу напор.Замрзнатиот грашок не треба прво да се одмрзнува. Едноставно истурете го директно од кесичката во тенџере. Додадете околу шест лажици путер, едно до две чешниња лук (ситно исечкани) и прстофат ...