Крцкав кадаиф, свиленкаст крем и десерт – токму ваш. Секој слој има своја приказна. Златниот печен кадаиф во путер е основата на овој десерт, кој се служи во чаша. И покрај своите скромни состојки, кадаифот стана симбол на богата трпезарија и често се подготвува за посебни пригоди. Не заборавајте дека лесната павлака е многу важна во подготовката на овој рецепт. Состојки Подготовка Во сад, пржете го кадаифот во путер и на тивок оган. Додадете ...
Крцкав кадаиф, свиленкаст крем и десерт – токму ваш. Секој слој има своја приказна. Златниот печен кадаиф во путер е основата на овој десерт, кој се служи во чаша.И покрај своите скромни состојки, кадаифот стана симбол на богата трпезарија и често се подготвува за посебни пригоди. Не заборавајте дека лесната павлака е многу важна во подготовката на овој рецепт. Состојки 200 г кадаиф 150 г гранулиран шеќер 100 г лешници 100 г путер 200 г крем ...